Valkosipuli broilerinkoivet ja kvinoa

Gluteeniton, maidoton, munaton
lounas, päivällinen






Maustamattomia broilerin koipia
6 valkosipulin kynttä (tai maun mukaan)
Kurkuma, paprika, mustapippuri, suola

1. Maustamattomia kanankoipia. Viilsin veitsellä viisi viiltoa broileriin ja pilkoin valkosipulin kynnet ja työnsin ne koipiin sisälle. Laitoin mausteet päälle ja jääkaappiin maustumaan noin tunniksi.
2. Jääkaapista suoraan uuniin seuraavaksi tunniksi jonka aikana valmistin kvinoan.

menossa uuniin


Kvinoa

Annos kahdelle
2dl vettä
1dl Kvinoa
(kalaharin)suolaa

1. Vesi kiehumaan, suola sekaan ja kvinojen huuhtelu
2. Kun vesi kiehui kvinot sekaan ja noin 15min kiehutettiin.

Kvinoa voi käyttää riisin tapaan ja sen valmistus on yhtä helppoa. Makuna kvinoa muistuttaa ehkä enemmän couscousia ja sen pieni ulkomuoto on myös enemmän siihen suuntaan. Ravinteikas ja ruokaisa tämä oli ja ensimmäinen kerta kun tein kvinoa!

Lisätietoa Kvinosta saa mm. wikipedian sivulta. Kvinoa voi käyttää riisintapaan.

Seuraa blogiani Bloglovinin avulla

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 kommenttia:

Lähetä kommentti