Suklaakakku mikrossa

Juhannuksen kunniaksi pakko hieman herkutella! Hyvää Juhannusta muuten kaikille. Täällä se on vietetty rauhallisesti kotona. Syöden ja hieman valkoviiniä juoden sekä ulkoillen ihan kivassa säässä!

Gluteeniton, maidoton
Jälkiruoka, välipala

menossa mikroon
 Olen kovin utelias kokeilemaan kaikkea ja tämä kuulosti tarpeeksi erikoiselle näin juhannuksen kunniaksi. Sen lisäksi muokattuna vielä gluteenittomaksi. Ensimmäinen kokeiluni kuvat ei näytä yhtä herkullisilta kuin maistui! Suosittelen siis kokeilemaan kesti noin 15min kaikkineen tehdä!

   1 muna
   ½dl (kookos) sokeria
   50g Voi sulaa
   ½dl (kaura)jauhoja
   1/4dl kaakaojauhetta / raakakaakaojauhetta
   1tl leivinjauhetta
   1tl vanilijasokeria

1. Vatkaa muna ja sokeri vaahdoksi.Sekoita kuivat aineet keskenään ja sulata voi. Lisää niitä vuorotellen (siis kuiviaineita ja voita) muna-sokerivaahtoon.
2. Voitele hieman astiaa johon aijot kaataa taikinan. Huom! Sellainen astia joka kestää mikron!
3. Paista täydellä teholla 2,5-3min
4. Anna hiukan aikaa jäähtyä ja nauti! Maistuu erinomaisesti sellaisenaan, mutta lisänä voi pistää jäätelöä. Kahvia ja teetä! Nopea ja helppo tehdä jos yllätysvieraita tulee käymään!

Seuraavaksi kokeilen muuttaa ohjetta ja tehdä raparperi piirakkaa samalla tavalla! Katsotaan ja maistellaan!


Jäähdytys ja syömään!



  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 kommenttia:

Lähetä kommentti