Gluteeniton ja munaton
Alkuruoka, lounas, päivällinen
1 kpl sipulia
1 kpl valkosipulinkynttä
600 g parsakaalia
5 dl vettä
1 kpl kasvisliemikuutiota
170- 200 g sinihomejuustoa (itse käytän Aura sinihomejuustoa)
1 dl ruokakermaa
1/2 tl (kookos)sokeria
1/4 tl mustapippuria
Pilko sipuli sekä valkosipulinkynsi ja paloittele parsakaalit. Pane kasvikset kattilaan ja lisää vesi ja liemikuutio. Parsakaalien ei tarvitse peittyä veteen. Keitä vihanneksia kannen alla, kunnes ne ovat pehmeitä, noin 10 minuuttia.
Lisää juusto ja kerma ja soseuta keitto. Suosittelen tosiaan ensin lisäämään juuston ja soseuttamaan vasta sen jälkeen. Kuumenna keitto nopeasti uudelleen. Lisää mausteet maista ja mikäli mielesi kaipaa lisää makua lisää suolaa vasta tässä kohtaa. Itse suosin kalaharinsuolaa se tuo voimakkaamman main ruokiin.
0 kommenttia:
Lähetä kommentti