Helpot banaani letut

Gluteeniton ja maidoton
Välipala, aamupala tai jälkiruoka

Kaikki alkoi siitä kun gluteenia alettiin vähentää ruuasta. Letut on yksi heikkous, mutta myönnän olevani niin lapsen kengissä tässä hommassa, että en tiedä millä jauholla voisin korvata, että saisin sellaisia normaaleja lettuja tehty ja kierrän viimeiseen asti kaupan valmis tuotteita joihin lisätään vain neste ne kun tuntuu olevan täynnä lisäaineita joten mikä on sen parempi kuin yksinkertainen ohje joka tuli netissä kuin syliini.

neljä kananmunaa ja kolme banaania

Kuvasta tosiaan poiketen kolme banaania pistin. Kannattaa valita hieman tummempia banskuja ni ne on makeampia ja menee helpommin tehosekoittimessa kananmunan kanssa muussiksi. Itse tehnyt nyt useamman kerran näitä ja mitään en laita muuta sekaan. Hyvin onnistuvat silti. Suosittelen tekemään pikku lettuja jotta pysyvät kasassa!


Valmiita lettuja. En laskenut kuinka monta niitä tuli kun osa syötiin samaa tahtia ennen kuin ehti tuohon lautaselle edes. Suosittelen paistamiseen ihan voita tai kookosöljyä joka tuo hentoisen kookoksen maun tuohon pintaan. Maistuu tuollaisenaan tai sitten hillon kanssa.

Ohje (voi suurentaa tai pienentää)
4 munaa
3 banaania
voita/kookosöljyä paistamiseen

riko munat tehosekoittimeen ja laita banaanit palasina sekaan. Sekoita kunnes on tasaista. Hella päälle ja voita pannulle ja eikun paistamaan!

Makoisia lettu hetkiä!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 kommenttia:

Lähetä kommentti