"Kuningatar" kiisseli

Gluteeniton, maidoton, munaton
Jälkiruoka, välipala, aamupala, iltapala



½ l Raparperia
½ dl metsämansikoita
1 dl mustiaviinimarjoja
½-1dl (intiaani)sokeria 
5rkl perunajauhoja
1l vettä

Laita litra vettä kattilaan ja lisää sokeri sekä palotellut raparperit, mansikat ja mustatviinimarjat. Anna kiehua n. 10-15min. Ota kattila liedeltä ja sekoita kylmään vesilasilliseen perunajauhot. Kaada ohuena janana koko ajan rauhallisesti sekoittaen perunajauho "vesi" kattilaan. Kun kiisseli pulpahtaa parikertaa se on valmis.

Maistuu sellaisenaan tai jäätelön kanssa!


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 kommenttia:

Lähetä kommentti