Kantarellikastike riisin kanssa

Gluteeniton, maidoton, munaton
lounas, päivällinen


n. 300g puhdistettuja kantarelleja.
sipuli
valkosipulinkynsi
mustapippuria
(kalaharin) suolaa
(soija)kermaa
voita (paistamiseen)
n. 2dl riisiä

Mikäli käyt itse sienestämässä puhdista kantarellit ennen niiden käyttöä. Pistä pannu kuumaksi ja laita kantarellit pannulle anna haihduttaa vettä ensin jonkin aikaa. Lisää voi ja sipulit ruskista. Laita suolaa ja pippuria sekaan. Kun kantarellit on ruskistunut laita kerma ja anna hautua jonkin aikaa (5-10min) miedolla lämmöllä.

Riisi vesi kiehumaan ja kun vesi kiehuu riisit sekaan muista suola. Ohjeen mukaan riisin keittoaika. Omani joita käytän vaatii 20min kiehumisen. Anna hetki vetäytyä ennen tarjoilua.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 kommenttia:

Lähetä kommentti